duminică, mai 29

Capitolul 6

Au trecut cateva zile.Zilele se micsoreaza,iar noptile devin mai lungi.Inca sunt inchisa intre cei 4 pereti ai camerei,unde miroase a sosete deshidratate.Sunt aici,caci acolo unde as vrea sa fiu..nu sunt!
Prietenii mei nu ma mai viziteaza,Foarte rar se intimpla sa o faca.Probabil ca nu vor sa ma vada,sau poate ca le este rusine ca au utiat de mine, si cata nevoie am eu de ei .
Am ramas singura.Stau,si ma gandesc ca acum singuratatea face parte din sufletul meu.Da,omul se naste singur,si moare singur.Cred ca sunt aproape de sfarsit.Cum spune bunica mea ,Sakata ( se trage din tribul Ansamensiilor)  " Daca ai timp sa-ti infrumusetezi sfarsitul,mai bine duci o viata minunata pana la final."
Ma gandesc la ce a fost si nu inteleg.Ma gandesc la cum sunt si nu pricep cum..sunt o epava in mijlocul oceanului asteptandu-mi cu disperare sfarsitul.
Azi e o zi putin mai urata ca ieri..
-Nu mai plange!
-Ce ? .. CIne e acolo ?
M-am uitat in jurul camerei ,dar nimic.-Unii nu ar crede in singuratate,dar eu cred..si in plus ,e aici,chiar langa mine.-Doar eu si singuratatea nesfarsita ,care si-a gasit locul perfect unde sa se adaposteasca de fericire.Pentru ca viata mea e lipsita de bucurie,cel putin asa este in ultimul timp,de la accident.Oare prietenii mei isi mai amintesc de asta ? De acel accident ? Sau au uitat de el,la fel cum  au uitat de mine ?
Nu stiu de cine imi este mai dor,de prietena mea ,caruia i-as fi incredintat viata in ale ei palme,sau  de baiatul ,de care am crezut odata ca il placeam.Ca ne-am fi potrivit.Dar au ramas doar vise.Care s-au spulberat de mult.Oare chiar au existat aceste persoane,aceste vise..sau e doar rodul imaginatiei mele cauzate de singuratate ?
Sunt sortita acestui cuvant oribil.Cum altii sunt sortiti la o viata faimoasa,la fericire,bani..eu sunt sortita singuratatii,tristetii si lacrimilor scurse de mine.AM parasit aceasta lume demult timp.Poate ca de aceea nimeni nu-si mai aminteste de mine.Sau probabil ca nici macar nu m-am nascut,astfel accidentul din acea noapte nu s-a intamplat.Sunt o fantoma ,printre muritorii fara suflet.Sunt o proectie nefericita a fetei care am fost inaite de toate.Ce mi-as dori sa ma intorc in timp si ,sa nu-l fi cunoscut niciodata pe Justin.Defapt nu mi-as dori.Vreau sa am macar un lucru care sa-mi aminteasca de faptul ca am fost si eu om.
-Nu-ti mai plange necazurile.Prietenii tai nu te-au uitat.Inca te iubesc.
-Atunci de ce se comporta cu mine de parca nu as fi existat niciodata.De ce nu ma viziteaza ? De ce trec prin viata straduindu-se sa ma uite?
Mi-am ridicat privirea si am vazut.Era o femeie frumoasa,sublima,grandioasa.Era perfecta.
-Ci-cine esti tu ?

22 de comentarii:

  1. uau.va multumesc mult :*
    sunteti cele mai tari :*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna. Ti-am acordat un premiu de "Cel mai bun nou blog" pe blogul meu. Regulile sunt: Sa scrii pe blogul meu cum ai ajuns sa faci ce faci (daca ai o pasiune pe blog) sau daca nu, sa scrii pasiunile tale. Te astept cu un raspuns pe blogul meu. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. •pinky girl -> imi place de tine :)):*

    RăspundețiȘtergere
  4. Ah, ce frumos e! Imi place. Dar am o singura intrebare. Nu imi dau seama, femeia ii citea gandurile sau ea gandea cu voce tare fara sa isi dea seama?
    In rest, ai talent ^^ Imi place.
    Ah, si mai vreau sa te intreb ceva. Chestia asta e si pe vreun forum cumva?

    RăspundețiȘtergere
  5. de fiecare data cand vreau sa-ti las un comm adevarat ma uit la poza cu cei doi indragotiti din josul paginii si citatul ala superb . Si ma topesc:)) :D ... (nu cumva sa il stergi de acolo )

    si cred ca stii deja ca scrii frumos :*

    RăspundețiȘtergere
  6. vai . va iubesc pe toti :*:*
    Lex .. cum adica pe un forum ?
    adica scris de altcineva sau daca eu l-am pus pe un forum ca nu inteleg :)))
    si zambet:) .. as vrea sa te vad topindu-te :>:>

    multumesc pentru toate complimentele voastre minunate :*:*

    RăspundețiȘtergere
  7. Pai Adelici, are imaginatie bogata, ar putea scrie o carte (sau mai multe)...cine stie, poate o sa ajunga mareeeeee(cunoscuta) si o sa fuga lumea dupa cartile ei:D

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu de alta ...da imi plac cartile, mirosul ala de cerneala proaspata cuvinte frante cu sutele foi proaspete.....:X...in love with books..:">

    RăspundețiȘtergere
  9. @Dee*Dydy I like too :x:x
    mersii de complimentele voastre :*:*

    RăspundețiȘtergere
  10. foarte, foarte,foarte,foarte frumos :x

    si apropo ai un blog superb:x

    RăspundețiȘtergere
  11. pff. pot spune ca blogul tau imi creaza dependenta. ador modul tau de a scrie.. chiar daca timpul imi calca in picioare rabdarea astept.. si sunt sigura ca, capitolul 7 va fi cel putin pe masura celorlalte. :]

    RăspundețiȘtergere
  12. mda..@just a shadow..
    pai acum ca se termina scoala ^^ , mai ies in oras si ajung tarziu acasa..apoi stau toata noatpea treaza uitandu-ma la televizor apoi dimineata iar scoala :((
    si imi pare rau ca nu pot posta asa de repede..
    dar ma voi stradui pentru capitolele urmatoare :D:D
    papa:*:*

    RăspundețiȘtergere
  13. np ^^ inteleg. vesnica nebunie a sfarsitului de an si startul distractiei :3. cred ca pentru astfel de clipe merite sa astepti :]].
    and good luck in continuare :][app. sunt tot just a shadow:]] ]

    RăspundețiȘtergere