duminică, mai 8

Capitolul 5


-L,Luce ?!S’a trezit,baieti s’a trezit..*lacrimile au inceput sa’i cada pe fata ,ca o cascada,ce maiestuos ii alunecau pe fata perfect ovala.Acum chiar vad cat ma iubeste Chryss,cred ca ea este cauza pentru care eu am ramas in viata,ea e elixirul vital,izvorul sanatatii,al puterii şi al energiei  pentru mine.Acum imi doresc să nu o văd cum sufera.*Luce,te simti bine?
Acum mă simteam umilita.Toti se uitau la mine ..ce am facut iar?
-De ce spui asta ?
Toti se uitau ciudat la mine,se uitau speritati.Cred ca eu aveam o problema.Prieteni,spuneti ceva.Iar tacerea aia.NU!
-E atat de frumos.*un baiat necunoscut se uita la mine cu ochii mari,verzi.Nu’l mai vazusem pana acum.M’am uitat prin incapere si am vazut 4 persoane pe care nu le cunosteam.Se holbau la mine,parca as fi fost o ciudatenie.”Eu nu cred ca sunt ciudata,am trecut peste linia ciudateniei si prin asta sochez,eu vin mereu cu ceva nou,socant.”Imi venea sa plang.Sa urlu,nu mai steam ce sa fac.Toti se uitau la mine parca as fi fost un monstru.Dar dintre toti doar eu sunt cea ranita.Emult mai bines a fiu eu,decat sa fie ei raniti.*
-Luce te simti bine?
Bun,dintre toti cei pe care ii vad in aceasta camera.Am descoperit ca tot raul uman vine din incapacitatea omului de a sta nemiscat intr’o camera.Dar eu stau,stau gandindu’ma daca o sa mai ies de aici.Imi dau seama ca toti asteapta raspunul meu.N’am raspuns niciodata celor care mi’au facut rau,considerand ca e o pierdere de vreme.Dar ei nu mi’au facut rau.Dar nu stiu ce sa le spun.Lacrimile au inceput sa curga. Lacrima este distilarea sufletului. Este cea mai profundă emoţie a inimii umane exprimată în soluţie chimică. Este un extract concentrat, este produsul final al căderilor şi al suferinţelor. Lacrimile adevarate nu sunt un camuflaj, ci sunt tabloul sufletului desenat pe pânza emoţiilor. Ele sunt portretul celor mai adânci aspiraţii umane.
-Imi pare rau!Imi pare foarte rau.
Lacrimile au inceput sa curga din ce in ce mai tare.Cu toate ca stiam ca nu’mi face bine,nu am putut sa ma opresc,stiind ca prietenii mei sufera.Sufera in tacere,sufera cu dintii stransi,sufera oftand si vaitandu’se,sufera fara sa vrea,sufera cu intentie ori cu nepasare,sufera urland si tipand,sufera cu oroare,sufera cu adevarat.
-Nu e vina ta.A fost un accident.Suntem langa tine..
Mi’am intors privirea si l’am vazut.Parca il pierdusem din nou.Ma durea sa’i vad ochii lui albastrii printer lacrimi,ca si un ocean bolnav.El imi mangaia parul,si imi spunea sa ma relaxes.la fiecare cuvant rostit de el,parca corpul meu plutea printre nori.,atat de relaxat.Linistea a fost intrerupta de domnul doctor.Sper doar san u fie ceva grav.Am avut parte de mult prea multa suferinta pentru o singura zi.E de’ajuns.

17 comentarii:

  1. Ţi s-a mai spus că eşti genială?

    RăspundețiȘtergere
  2. nu,nu mi s'a mai spus.
    mersiii adelici ,mersi muult :*
    daca le citesc prietenilor mei,unii spun ca sunt ciudata pentru ca scriu asa.
    ma bucur ca tu crezi asta despre minee !
    LIKE !

    RăspundețiȘtergere
  3. chiar imi place cum scrii si ideea povestii este superba sper sa continui sa scrii in continuare

    RăspundețiȘtergere
  4. esti adorabila prin scris (si spun asta ptr ca nu te-am cunoscut personal ,caci sunt sigura ca tu toata esti adorabila )
    imi place mai ales : ochii lui albastrii printre lacrimi , ca un ocean bolnav :X:x

    RăspundețiȘtergere
  5. iti multumesc muult ANA :d
    si pe mine ma cheama la fel ;)
    Dar colegii scriu numele meu "Anna" cu 2 de "n"
    ..si eu te apreciez si spunca esti adorabilaa !! si chiar daca nu ne'am cunoscut,poate ca in viitor o vom face si probabil ne vom intelege de minune,mersi ca'mi citesti blogul,si eu o fac ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Hmm,ironic.. Chryss :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Scrii minunat. Ai un fel aparte de a decrie, unul pe care nu l-am mai intalnit la nimeni. Ti-am citit si eu blogul si dupa comment-ul asta, dau follow obligatoriu.
    Mi-ar placea sa te cunosc. Cred ca am avea foarte multe in comun. Si eu scriu. Poate facem schimb de pareri si de idei. lexxa_rock96@yahoo.com daca esti interesata.

    RăspundețiȘtergere
  8. Lex,mersii mul despre parerea ta .
    viataesteverde@yahoo.com
    viataesteverde
    si eu as vrea sa ne cunoastem ,vorbim pe mess si poate in vacanta ne intalnim undeva :*:*

    RăspundețiȘtergere
  9. You're lovely! I want your hair girl!

    lovely blog :)
    x, Jesa

    RăspundețiȘtergere
  10. Nici nu am cuvinte...Scrii extrem de frumos.
    Tu cu siguranta ai deveni o mare scriitoare...Si daca da Domnul,ma fac regizor(regizoare,in fine!)si o sa fac un film dupa povestile tale!
    Asta e o promisiune,dar acum depinde de ce se mai intampla in lume...stii si tu...Sfarsitul lumii:))
    Bafta si tine-o tot asa!

    RăspundețiȘtergere
  11. Unknow.dada :>
    Sfarsitul lumii :>:)))
    as fi chiar onorata sa devii regizoarea unei carti scrise de mine :*:*

    RăspundețiȘtergere